Întâlnirea preoţilor din Protopopiatul Beclean

Data: 18 Aprilie 2013

Centrul misionar social şi cultural „Sfântul Apostol Andrei“ din  Beclean a găzduit şedinţa lunară a preoţilor din Protopopiatul Beclean. 

Întâlnirea a fost prezidată de protopopul Doru Zinveliu, alături de stareţul Paisie Iloaie de la Mănăstirea Nuşeni şi secretarul protopopiatului, pr. Badale Lucian. 
 
A fost prezentat programul liturgic obligatoriu al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului pentru perioada Postului Mare, s-au discutat probleme legate de administrarea fondurilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), au fost prezentate unele probleme ale preoţilor cu proprietăţile parohiale, a fost discutată o propunere a părintelui stareţ Paisie de la Mănăstirea Nuşeni, în legătură cu intensificarea lucrării misionar-sociale în perioada Postului Mare, prin care se angajează să ajute 100 de persoane nevoiaşe din protopopiat. 
 
A fost menţionată importanţa cercurilor preoţeşti şi programul întâlnirilor pentru luna aprilie, conform celor precizate de pr. Claudiu Zinveliu. 
 
Reuniunea s-a încheiat cu felicitarea preoţilor care îşi aniversează ziua de naştere în această lună şi cu îndemnurile protopopului Doru Zinveliu de a continua cu folos postul până la Învierea Domnului. (Grigore Sâmboan)