IPS Laurenţiu i-a binecuvântat pe consilierii judeţeni

Un articol de: Ștefan Mărculeţ - 19 Decembrie 2013

Şedinţa festivă de la sfârşit de an a Consiliului Judeţean Sibiu s-a bucurat de prezenţa Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, care i-a binecuvântat pe consilierii judeţeni şi le-a mulţumit pentru sprijinul oferit parohiilor şi comunităţilor. La şedinţa festivă, condusă de preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a mai fost prezent şi prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli, iar la final grupuri de colindători au oferit un spectacol tradiţional cu ocazia apropierii marelui praznic al Naşterii Domnului.

În cuvântul festiv, IPS Mitropolit Laurenţiu a subliniat buna colaborare între Consiliul Judeţean şi Arhiepiscopia Sibiului, în lucrări de folos comunitar.

„Cunoaştem greutăţile pe care le întâmpină societatea şi, cu atât mai mult, ne gândim cu foarte mare consideraţie la instituţiile care ne stau alături şi care ne ajută, între care prima este instituţia dumneavoastră, şi apoi cea a prefectului. Relaţia directă, în ceea ce priveşte viaţa noastră socială şi administrativă, este cu dumneavoastră, membrii Consiliului Judeţean. Primiţi recu-noştinţa şi mulţumirile noastre“, a spus IPS Mitropolit Laurenţiu.