Licitație Paraclisul „Sfinții Ierarhi Visarion, Haralambie și Atanasie”, Mănăstirea Antim

Un articol de: Ziarul Lumina - 26 Ianuarie 2017

Mănăstirea Antim, paraclisul cu hramul „Sfinții Ierarhi Visarion, Haralambie și Atanasie”, biserică monument istoric, Protoieria Sector 5 Capitală, organizează în data 10 februarie 2017 licitație în vederea adjudecării lucrărilor de conservare-restaurare pictură murală, pentru o suprafață de 375 mp.

Ofertele vor fi însoţite de CV şi portofoliu de lucrări şi se vor depune la sediul Sectorului cultură și patrimoniu „Constan­tin Brâncoveanu”, în perioada 25 ianuarie - 10 februarie 2017.

Licitația va avea loc la sediul Sectorului cultură și patrimoniu „Constantin Brâncoveanu”. Date de contact: Comisia de pictură bisericească, str. Maria Rosetti nr. 63, sector 2, București; Tel: 021 406 71 85; e-mail: comisiadepicturabisericeasca@yahoo.com. Restauratorii interesați vor prezenta la sediul Sectorului cultură și patrimoniu „Constantin Brâncoveanu”, ofertele de execuție, însoțite de CV și portofoliu de lucrări, acestea urmând a fi analizate în ședința de licitație organizată la expirarea perioadei de depunere a ofertelor.

Datele de contact ale unităților de cult sau alte informații utile pot fi găsite la Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureștilor, Sectorul patrimoniu și pictură bisericească, sau la secre­tariatul protoieriilor.