Lucrări de conservare-restaurare Paraclisul Pompilian, Mănăstirea Antim

Un articol de: Ziarul Lumina - 26 Ianuarie 2017

Mănăstirea Antim, Paraclisul Pompilian cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul”, Protoieria Sector 5 București, organizează în data 10 februarie 2017 licita­ție în vederea adjudecării lucrărilor de conservare-restaurare pictură murală, pentru o supra­față de 662 mp. Ofertele vor fi însoţite de CV şi portofoliu de lucrări şi se vor depune la sediul Sectorului cultură și patrimoniu „Constantin Brâncoveanu”, în pe­ri­oada 25 ianuarie - 10 februarie 2017. Licitația va avea loc la se­diul Sectorului cultură și patri­mo­niu „Constantin Brânco­veanu”. Date de contact: Comisia de pictură bisericească, str. Maria Rosetti nr. 63, sector 2, Bucu­rești; tel: 021 406 71 85; e-mail: comisiadepicturabisericeasca@yahoo.com

Restauratorii interesați vor pre­zenta, la sediul parohiei, ofertele de execuție, însoțite de CV și por­tofoliu de lucrări, acestea urmând a fi analizate în ședința de licita­ție organizată, la expirarea perioadei de depunere a ofertelor.

Datele de contact sau alte infor­mații utile pot fi găsite la Secre-­ tariatul Arhiepiscopiei Bu­cureș­tilor, Sectorul patrimoniu și pictură bisericească, sau la secretariatul protoieriilor.