Marșul pentru viață 2020 se desfășoară on-line

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 15 Mai 2020

În contextul restricțiilor impuse de autoritățile de stat, Marșul pentru viață 2020 - „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” se va desfășura duminică, 17 mai, în mediul on-line, de Ziua Națională a Familiei. Evenimentul este organizat de Asociația „Studenți pentru viață”, în parteneriat cu Asociația „România pentru viață”, și începe duminică de la ora 18:00 pe pagina de Facebook Marșul pentru viață București, se arată pe site-ul marsulpentruviata.ro.

Scopul întâlnirii este de a semnala dificultățile cu care se confruntă femeile aflate în criză de sarcină, precum nevoia de sprijin pentru familiile care își doresc copii. Prin acest eveniment se vor sublinia importanța și unicitatea fiecărei vieți umane, atrăgând atenția asupra traumelor prin care trec femeile care fac întrerupere de sarcină.

În cadrul întâlnirii, vor lua cuvântul Eliza-Maria Cloțea - președintele Asociației „Studenți pentru viață”; Alexandra Nadane - președintele Asociației „România pentru viață”; precum și alți reprezentanți ai asociațiilor Pro-viață din România. 

Discursurile vor fi urmate de concertul Live for Life, iar joi, 21 mai, de la ora 19:00 se va desfășura Gala susținătorilor vieții, tot on-line pe pagina de Facebook Marșul pentru viață București.