„Masa Bucuriei” în Parohia Mădrigeşti, Proto­popiatul Sebiş

Data: 24 August 2018

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhi­episcopul Aradului, în Parohia Mădrigeşti, Proto­popiatul Sebiş, s-a derulat săptămâna aceasta proiectul național „Masa Bucuriei”.

Știind că milostenia înseamnă solidaritate în suferința aproapelui, manifestată atât față de trup, cât și față de suflet, iar purtarea nevoințelor aproapelui este o manifestare a iubirii, în cadrul acestui proiect, prin grija părintelui paroh au primit alimente 10 familii nevoiaşe atât din Parohia Mădrigești, cât și din cele două filii, Buceava și Șoimus.

Pornind de la o tradiţie şi o responsabilitate comună, aceea de a interveni pentru sprijinirea categoriilor sociale defavorizate, Patriarhia Română și SC Selgros Cash&Carry au decis implicarea şi inițierea în parteneriat a programului „Masa Bucuriei”, iniţiativă socială care este deopotrivă o necesitate practică şi o vocaţie spirituală. Programul „Masa Bucuriei” are ca scop materializarea obiectivelor comune umanitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor de ajutorare cu produse alimentare şi nealimentare a persoanelor aflate în nevoie. (Pr. Teodor Gheorghe Zbîrcea)