Minivacanță pentru grupa mică a Centrului de tineret Moniom

Un articol de: Anita Radics - 11 Feb 2021

În perioada 4-5 februarie, Centrul de tineret din Moniom, județul Caraș-Severin, a organizat o minitabără pentru beneficiarii programului „Școala sufletului”.

Activitatea a avut loc în condiții de siguranță la cabana Claris, din localitatea Văliug. Cei 35 de participanți, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, au avut ocazia să se bucure de o serie de ateliere organizate în așa fel, încât să le încurajeze gândirea creativă, participarea la dialog, socializarea, curiozitatea, dar și competitivitatea și implicarea în echipă, prin intermediul atelierelor de dezvoltare personală, al dialogurilor duhovnicești și pe diferite subiecte și interese ale copiilor, dar și al jocurilor.

„În doar două zile, petrecute în condiții foarte atractive la munte, am reușit să derulăm numeroase activități, atât educaționale, cât și de relaxare și divertisment, dar cel mai important lucru cred că a fost acela că am reușit să fim împreună - copii, voluntari și coordonatori ai programului «Școala sufletului»”, a spus părintele Mihai Ciucur, coordonatorul Centrului de tineret din Moniom.