Mobilizare pentru achiziționare de sisteme de ventilație la Arad

Data: 26 Martie 2020

Fundația Universitară „Vasile Goldiș” din Arad, în parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, a demarat un proiect de achizi­ționare a unor sisteme de venti­lație și monitorizare respiratorie necesare Secției de Terapie intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad, se arată pe site-ul eparhiei, https://www.arhiepiscopiaaradului.ro/.

S-au angajat în sprijinul acestei temerare acțiuni de salvare a vieților și au răspuns cu promptitudine la acțiunea pentru strângerea de fonduri și alți parteneri antreprenoriali: Fundația de Biologie Celulară și Moleculară, Combinatul Agro-Industrial Curtici (CAI Curtici), SC Filip Spedition SRL, SC Filip Prod Carm SRL etc. Aparatura medicală, de ultimă generație, comandată în baza recomandărilor făcute de către dr. Mircea Onel, directorul medical al spitalului, va fi adusă în țară de Fundația Universitară „Vasile Goldiș” și donată Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Arad.

Acțiunea inițiată de președin­tele fundației, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, va continua cu alte proiecte social-umanitare și caritative de impact, menite să contribuie la rezolvarea problemelor complexe întâlnite.