Noi acțiuni filantropice în Arhiepiscopia Târgoviștei

Data: 25 August 2022

Spitalul Ochiuri - Gura Oc­niței, județul Dâmbovița, a primit în dar miercuri, 24 august 2022, o mașină de spălat vase, în cadrul proiectului filantropic inițiat de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitro­polit Nifon, Arhiepiscopul Târgo­viș­tei și Exarh patriarhal, ce are ca scop sprijinirea constantă a in­sti­tuțiilor sociale din eparhie.

Această acțiune s-a desfășurat cu ajutorul parohiilor Decindeni, Dragomirești, Gura Bărbuleț, Izvoare și Ocnița I, din cadrul Protoieriei Târgoviște Nord. De asemenea, ea se constituie și într-o nouă invitație la a dărui, la stimularea întrajutorării în cadrul comunității locale. Donația a fost oferită de preoții de la parohiile dâmbovițene, însoțiți de tineri din comitetele parohiale de tineret, ne-a transmis Biroul de presă al Eparhiei Târgo­viștei.

Spitalul Municipal din Moreni, județul Dâmbovița, a primit săptămâna trecută o cantitate considerabilă de hârtie de imprimantă pentru nevoile curente ale insti­tuției. Această acțiune a fost oraganizată de parohiile: Moreni I, Moreni II, Schela Mare și Produ­lești, din Protoieria Târ­goviște Sud.