Pelerini ortodocși români din Viena, rugători la Mănăstirea Nea Makri, Grecia

Un articol de: Ziarul Lumina - 15 Feb 2017

Duminică, 12 februarie, mem­bri ai comunităţii ortodoxe din Viena, păstorită de părintele Emanuel Nuțu, au avut binecuvântarea de a participa la Sfânta Liturghie oficiată în Mănăstirea Sfântului Mucenic Efrem cel Nou din Nea Makri, Grecia.

Comunitatea aflată în pelerinaj pe pământ grecesc și-a încheiat călătoria duhovnicească prin participarea la Sfânta Liturghie în acest sfânt locaș, la care a slujit și părintele care le-a ghidat pașii fizici și spirituali timp de zece zile.

Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a fost transmisă online de BASILICA Travel pentru credin­cio­șii dornici de a fi prezenți chiar și spiritual în sfânta mănăstire într-un moment atât de deosebit.

Două țări unite de aceeași credință, de aceeași putere în rugă­ciu­ne. Slujba integrală, cuvintele pă­rintelui, dar și emoțiile trăite de pelerini, uniți cu gândul și inima în acest pelerinaj, au fost postate pe site-ul oficial al Agenției de pelerinaj BASILICA Travel a Patriarhiei Române (www.basilicatravel.ro) și pe canalele de comunicare aferente.

Sfânta Liturghie, interviul cu părintele Emanuel Nuțu, dar și mărturiile pelerinilor pot fi ur­mărite în continuare pe pagina de facebook a agenției, BASILICA Travel și pe site-ul www.basilicatravel.ro.