Proiectul „Masa bucuriei” în Parohia Mădrigești, judeţul Arad

Data: 14 August 2017

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului  Părinte Timotei Seviciu, Arhi­episcopul Aradului, de curând, în Parohia Mădrigeşti, Proto­popiatul Sebiş, s-a derulat proiectul național „Masa Bucuriei”.

În cadrul acestui proiect derulat de Patriarhia Română și „Selgros Cash & Carry”, la nivelul fiecărei eparhii, parohiile mici beneficiază de produse alimentare spre a fi distribuite persoa­nelor și familiilor nevoiașe.

„În cadrul acestui proiect au primit alimente 15 familii nevo­iaşe din cuprinsul parohiei. Bă­trânii. în special, au fost profund emo­ționați de purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului, bucurându-se și mulțumind pentru daru­rile primite”, a spus pă­rintele paroh.

Programul „Masa Bucuriei”, inițiat de Patriarhia Română, în colaborare cu „SC Selgros Cash & Carry SRL”, are ca scop materializarea obiectivelor comune uma­nitare şi social-filantropice ale iniţiatorilor, de ajutorare cu produse alimentare şi nealimentare a persoanelor aflate în nevoie.

Distribuţia alimentelor și punerea la dispoziția celor aflaţi în nevoie se fac în prezent prin 208 centre administrate de in­s­ti­tuţii şi organizaţii aflate sub coordonarea Patriarhiei Române și a centrelor eparhiale. (Pr. Teo­dor Gheorghe Zbîrcea)