Reţeta mea cea bună: Prăjitură cu mac

Data: 24 Octombrie 2010

Avem nevoie de: - o cană cu mac; - o cană cu lapte călduţ; - 2 căni cu făină; - 2 căni cu zahăr pudră; - 4 ouă; - un pachet de unt; - o linguriţă de bicarbonat.

Cum procedăm: 1. Separăm gălbenuşurile de albuşuri. 2. Într-un castron punem macul, laptele, făina, zahărul pudră (putem folosi şi zahăr tos), untul topit, bicarbonatul şi cele 4 gălbenuşuri. Amestecăm bine toate aceste ingrediente. 3. Batem spumă cele 4 albuşuri şi apoi le punem peste compoziţie. 4. Mixăm totul. 5. Ungem o tavă cu ulei sau cu unt, o tapetăm cu făină şi turnăm compoziţia. 6. Dăm la cuptor pentru 25-30 de minute. Sper să vă placă!