S a deschis târgul Indagra

Un articol de: Oana Nistor - 29 Octombrie 2015

Târgul Indagra 2015, cea mai complexă manifestare de profil având ca scop promovarea agriculturii din România, a potenţialului zootehnic autohton, viticulturii şi produselor tradiţionale bio, s‑a deschis ieri în Capitală, la Romexpo. La evenimentul desfăşurat în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie sunt aşteptaţi peste 60.000 de vizitatori specializaţi din mai mult de 27 de ţări, potrivit Agerpres. În cadrul târgului s‑au deschis porţile celor mai importante patru evenimente ale toamnei, cu tematici complementare, respectiv Indagra Food & Carnexpo, Indagra, All Pack, Expo Drink&Wine. Primul eveniment va găzdui şi un Cooking show de excepţie, oferit de bucătari şefi din trei ţări: Franţa, Italia şi Spania. La standurile celor peste 170 de companii româneşti şi străine, vizitatorii vor avea ocazia să cunoască ultimele tendinţe şi apariţii în ceea ce priveşte evoluţia tehnologiilor din industria agroalimentară la nivel global. „Această expoziţie reprezintă un bun prilej de a arăta că România este un partener de încredere la nivel european, iar produsele româneşti procesate sunt competitive pe piaţa agroalimentară internaţională”, se arată într‑un comunicat al organizatorilor.