Salată de pui cu rucola şi iaurt
Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui; 200 g rucola; 4 roşii cherry; 100 g iaurt; coriandru; 3 linguri ulei de măsline; 1/2 limetă; pudră de usturoi; sare; piper; pâine veche pentru crutoane.
Mod de preparare: Se feliază pieptul de pui, se condimentează cu sare, piper şi pudră de usturoi. Se pune pe grătarul încins până se pătrunde bine. Între timp, se pun într-un castron rucola, ulei de măsline, zeamă de la jumătate de limetă, sare, piper, iaurt şi coriandru tocat mărunt, pentru a forma dressingul, şi se amestecă. Se ia puiul de pe grătar şi se lasă la răcit. Se taie apoi cubuleţe, care se pun în bolul cu dressingul şi se amestecă până se omogenizează. Se adaugă roşiile cherry tăiate pe jumătate. Se serveşte cu crutoane din pâine mai veche, tăiată cubuleţe şi băgată la cuptor, cu puţin ulei de măsline, până devine crocantă. Poftă bună!