Seară culturală organizată de Parohia Boteanu-Ienii din Capitală

Data: 06 Martie 2020

Parohia Boteanu-Ienii din București organizează vineri, 6 martie, un eveniment cultural-social în care Ziua Femeii este celebrată prin evidențierea valorilor creștine ce caracterizează feminitatea și rolul femeii în familie și societate. 

Sub titlul „Seară culturală de Ziua Internaţională a Femeii”, vor avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Carol I trei manifestări cu un conținut cultural și artistic divers, menite să-i aducă împreună în primul rând pe membrii parohiei. 

De la ora 17:30, în foaierul Aulei BCU, este vernisată expoziţia de icoane pictate de elevii de la Liceul Pedagogic Ortodox „Anastasia Popescu”. La ora 18:00, scriitoarea Lidia Popiţa Stoicescu, realizator al emisiunii „Lumină lină” de la Radio TRINITAS, va susţine o prelegere cu tema „Femeia creştină şi chipul spiritual al societăţii româneşti de mâine – Variaţiuni pe temă dată”. În încheiere, este programat la ora 19:00 recitalul de muzică de cameră „Rapsodii de primăvară - Colier de mărţişoare muzicale”, soliști: Ruxandra Urderean, soprană și Liana Mareş la pian. Invitat este violonistul Antonio Nicholas Piculeaţă.