Ședință administrativă la Centrul eparhial din Slobozia

Data: 05 Ianuarie 2023

În Sala de consiliu „Matei Basarab” din cadrul Centrului eparhial din Slobozia, județul Ialomița, a avut loc miercuri, 4 ianuarie, prima ședință de lucru a Perma­nenței Consiliului eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor din anul 2023, sub președinția Prea­sfințitului Părinte Episcop Vin­cențiu.

În deschiderea ședin­ței, Prea­sfin­ția Sa a transmis membrilor Permanenței Consiliului eparhial și tuturor ostenitorilor Centrului eparhial un an nou binecuvântat cu multe roade duhovnicești.
În cadrul ședinței, s-a aprobat convocarea Consiliului eparhial și a Adunării eparhiale pentru evaluarea activității eparhiei pe anul 2022, în data de 6 februarie 2023. De asemenea, preoții de la parohiile eparhiei au solicitat sprijin tehnic pentru mai multe lucrări la bisericile parohiale.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea ac­tivității pastoral-misionare și administrativ-patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, se arată pe site-ul eparhiei, sf-esc.ro.