Slujbă de pomenire a Majestății Sale Regina Ana a României la Arad

Un articol de: Protos. Iustin Popovici - 03 August 2016

Luni seară, 1 august, în Catedrala Arhiepiscopală din Arad, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, înconjurat de soborul de preoţi, a săvârşit o slujbă de pomenire în memoria Majestăţii Sale Regina Ana a României. La finalul slujbei, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei a evocat prin cuvinte alese viaţa şi personalitatea Reginei Ana a României, amintind că de multe ori a vizitat aceste părţi ale Aradului, mai ales în preajma sărbătorilor creştine şi nu numai, având reşedinţa la Săvârşin. La slujbă a participat şi domnul Alexandru-Tiberiu Dekany, copreşedinte al Societăţii Amicii Regelui Mihai.

„Astăzi este una dintre zilele acelea care, deşi ştii că sunt inevitabile, preferi să crezi că nu vor veni niciodată. Dumnezeu să o odihnească în pace pe Majestatea Sa Regina Ana a României! Sincere condoleanţe Familiei Regale! Dumnezeu să-l aibă în pază pe Regele Mihai”, a declarat Tiberiu Dekany.

Marţi va avea loc o altă slujbă de pomenire, la Săvârşin, locul unde Familia Regală a României îşi petrecea marile sărbători creștine.