Sofia Ștefania, o nouă luminiță în familia mare a „Ziarului Lumina”

Data: 17 Feb 2020

La Biserica Zlătari din Bu­cu­rești a avut loc sâmbătă, 15 februarie 2020, Botezul pruncei Sofia Ștefania, fetița colegului nostru Silviu Dascălu și a soției lui, Mariana Dascălu. Sfân­ta taină a fost săvârșită de un sobor de slujitori din care au făcut parte ­părintele consilier patriarhal ­Nicolae Dascălu, directorul Pu­bli­cațiilor „LUMINA” ale Patriarhiei Române și parohul Bisericii Zlătari; părintele Ciprian ­Florin Apetrei, redactor la „Ziarul Lumina”; părintele Florin-Ovidiu Constantin, slujitor la Biserica Zlătari; părintele arhidiacon Dumitru Ojog; părintele diacon Alexandru Briciu, redactor-șef al cotidianului Patriarhiei Române, părintele diacon Mihai Sfarghie. Nașii pruncei Sofia Ștefania sunt părintele arhidiacon Ștefan ­Sfar­ghie și soția lui, Andreea Sfarghie. 

La acest moment deosebit au participat rude, colegi de la „Ziarul Lumina” , prieteni și apropiați ai familiei. În cuvântul de învă­țătură de la final, părintele consilier patriarhal Nicolae Dascălu a urat bun-venit celui mai tânăr membru din familia lui Silviu și Marianei Dascălu, dar și din familia mai mare a „Ziarului Lumina”, și a vorbit despre chemarea și responsabilitatea părinților trupești, dar și spirituali, adică a nașilor, în creșterea și educarea copilei Sofia Ștefania, care în momentul Botezului a devenit membră a Bisericii lui Hristos. 

Ne alăturăm urărilor şi îi dorim multă sănătate şi ani mulţi fericiţi Sofiei Ștefania, precum şi tuturor celor din familie!