Spectacolul „Din inimă pentru mama” la Slobozia

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 15 Martie 2019

În Sala „Europa” a Consiliului Județean Ialomița a avut loc vineri, 8 martie 2019, spectacolul aniversar „Din inimă pentru mama”, organizat de Protopopiatul Slobozia, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Doamnele au fost întâmpinate cu mărțișoare și felicitări în cadrul expoziției de mărțișoare realizate de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Palatul Copiilor și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu. Lucrările au fost realizate de elevi, sub coordonarea doamnelor profesoare și educatoare.

În deschiderea evenimentului, părintele protopop Ionuț Butu a transmis tuturor binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu și a subliniat semnificația acestei zile care ne amintește de dragostea și prețuirea pe care o avem față de mamă.

Seara a debutat cu un repertoriu diversificat interpretat de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele prof. Cătălin Stanciu. Pe scenă au evoluat grupuri de cateheză de la parohiile Ciulnița, Smirna, precum și grupurile „Doar noi?” al Parohiei Amara I și „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă.

Cu sprijinul voluntarilor coordonați de Cristina Cioranu, din partea Protopopiatului Slobozia au fost oferite diplome tuturor îndrumătorilor și aranjamente florale doamnelor prezente la eveniment.