Sprijin pentru bătrânii neajutorați și singuri

Data: 18 Decembrie 2020

În prag de sărbători, Societatea Ortodoxă a Femeilor Române Iași (SOFR), în colaborare cu Fundația Medicală „Providența” a Arhi­episcopiei Iașilor, Fun­dația „Păpădia” și Societatea Națională Crucea Ro­șie - filiala Iași au organizat activitatea umanitară „Nu sunteți singuri!”, dedicată persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Această acțiu­ne s-a desfășurat în perioada 6-15 decembrie 2020, informează doxologia.ro.

Organizatorii au oferit pachete cu alimente, dar și ciorapi împletiți de membrele SOFR persoanelor în vârstă, greu încercate de boală, care se află într-o situație dificilă. Bătrânii care s-au bucurat de daruri se confruntă cu probleme de sănătate, au venituri mici, și mulți dintre ei au nevoie de supraveghere și sprijin la efectuarea activi­tă­ților de îngrijire personală.

Dincolo de sprijinul material acordat, cei implicaţi şi-au dorit ca acest eveniment să bucure persoanele vârstnice, arătându-le că nu sunt singure și părăsite în preajma sărbătorilor de iarnă, oferindu-le  credința că sunt prețuite și înțelese. Totodată, organizatorii adresează mulţumiri tuturor celor care au manifestat receptivitate și au susținut campania.