Tabără pentru 30 de copii din orașul Titu

Un articol de: Ziarul Lumina - 08 Septembrie 2016

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și Exarh patriarhal, în perioada 3-4 septembrie 2016, Parohia Potlogi I, Protoieria Titu, Arhiepiscopia Târgoviștei, în colaborare cu Cristiana Barbu, vicepreședinte al Asociației Părinților pentru Ora de Religie (APOR), filiala Titu, a organizat o tabără de week-end la biserica brâncovenească din Potlogi, intitulată „Sfinții Martiri Brâncoveni, prietenii noștri”. Au participat 30 de copii din orașul Titu, județul Dâmbovița, și de la Parohia Potlogi I.

Pe durata taberei au fost organizate ateliere de litografie, dansuri populare, teatru, seminarii tematice despre Sfinții Martiri Brâncoveni și activități muzicale și recreative, cu ajutorul unor voluntari, apropiați de valorile creștine și românești.

Organizatorii au asigurat transportul și masa pentru toți participanții, iar la încheierea taberei, luni, 5 septembrie, au oferit tinerilor o excursie la București, la ctitorii ale Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu.