Tabere de vară pentru tineret în Arhiepiscopia Alba Iuliei

Data: 11 Mai 2019

În luna iulie, începe al doilea mare program anual pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12-18 ani din Arhiepiscopia Alba Iuliei, taberele de vară. „Taberele au un program bogat, bine stabilit, ce le oferă tinerilor din parohii o modalitate plăcută şi eficientă de petrecere a vacanţei de vară. Programul include rugăciunea de dimineaţă şi de seară, ateliere de discuţii pe diferite teme de interes pentru tineri, o serie de concursuri și întreceri cu numele

În taberele organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, „tinerii se află într-un mediu de siguranţă, fiind însoțiți de preoți și de socio-animatori de tineret. În aceste tabere, ei au posibilitatea de a descoperi natura, jocul, rugăciunea, diferite abilităţi, comunicarea liberă și pe ei înșiși, într-o atmosferă curată, demnă și sinceră”, mai arată organizatorii.

Taberele din vara acestui an se vor desfășura la Centrul de Tineret de la Cetea, județul Alba; Centrul de Tineret de la Sărmașu, județul Mureș; Mănăstirea Rimetea, județul Alba; Centrul de Tineret de la Lă­pușna, județul Mureș; Pensiunea Valea Ursului (Vadu Moților), județul Alba; Centrul de Tineret de la Criș (Si­ghi­șoara), județul Mureș, conform Arhiepiscopiei Alba Iuliei.