Tabere la Mărişel

Data: 30 Mai 2013
ASCOR Filala Cluj, din cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, organizează şi în acest an tabere, la Mărişel, la 40 de kilometri de Cluj-Napoca. 
 
În momentul de faţă mai sunt disponibile aproximativ 40 de locuri, în perioada 1-7 iulie, pentru copii cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. 
 
Programul taberei include activităţi catehetice şi un program duhovnicesc, drumeţii, jocuri, concursuri şi ateliere practice. În tabără se află prezent un preot, un asistent medical şi mulţi voluntari de la ASCOR, filiala Cluj. Programul îmbină activităţile duhovniceşti cu cele recreative, de la discuţii religioase, rugăciunea de dimineaţă şi seară, până la ateliere pentru copii şi adolescenţi, jocuri de grup, cântece la chitară, concursuri pe echipe şi alte activităţi. Taxa de participare în tabără este de 350 lei. 
 
Tabăra de vară de la Mărişel, din perioada 1-7 iulie, a fost organizată suplimentar, în acest an, întrucât numărul de locuri disponibile la cele trei tabere ce se organizează anual au fost ocupate în foarte scurt timp. Taberele de vară de la Mărişel din iulie şi august şi sunt departajate pe categorii de vârstă: copii, adolescenţi şi tineri. (Radu Copil)