Vârstnicii pot solicita medicamente la telefon

Un articol de: Ziarul Lumina - 08 Iulie 2015

Primăria Bucureşti, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), pune la dispoziţia persoanelor vârstnice de peste 60 de ani şi a celor care nu se pot deplasa, numărul de telefon 021.314.23.15. Numărul poate fi apelat până la ora 16:30 pentru situaţiile în care vârstnicii au nevoie de medicamente.

De asemenea, pentru oamenii cu venituri mici, dar şi pentru cei care nu au apă curentă, DGASMB asigură în intervalul orar 8:00 – 16:30, în incinta Complexului de Servicii Sociale pentru adulţi „Sf. Ioan” şi la sediul DGASMB din Strada Salcetului, o baie complet amenajată pentru igiena personală.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, citat de Agerpres, regia ApaNova continuă să asigure alimentarea cu apă potabilă a celor 60 de cişmele din Capitală, precum şi a fântânilor arteziene aflate în operarea sa. Totodată, primăria Capitalei a anunţat amplasarea în zonele cu trafic intens a 20 de corturi medicale anticaniculă, care vor fi dotate cu aer condiţionat, apă, personal medical, aparatură de specialitate şi toalete ecologice. (Oana Nistor)