Zi de bucurie la Parohia Precupeţii Vechi din Bucureşti

Un articol de: Diac. Vasile Robert Nechifor - 12 Iunie 2023

Parohia Precupeţii Vechi din cadrul Protopopiatului Sector 2 Capitală şi-a sărbătorit hramul în Duminica Tuturor Sfinţilor, momentul de sărbătoare a comunităţii fiind marcat printr-un bogat program liturgic.
După ce, în ajun, a fost săvârşită slujba Vecerniei Mari unită cu Litia, în ziua hramului, Sfânta Liturghie a fost oficiată de un sobor de preoţi din care au făcut parte părintele vicar eparhial Costel Burlacu, delegatul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române; părintele protopop Mihai Popescu de la Protoieria Sector 2 Capitală, părintele paroh Gheorghe Tudor, precum şi alţi clerici.
La finalul Sfintei Liturghii, soborul de slujitori a oficiat şi slujba Parastasului pentru ctitorii, binefăcătorii, slujitorii şi ostenitorii sfântului lăcaş. Cu acest prilej, părintele vicar eparhial a transmis un cuvânt de binecuvântare din partea Preafericirii Sale în care i-a felicitat pe părinţii slujitori ai parohiei pentru bogata activitate pastoral-misionară, culturală şi social-filantropică desfăşurată la parohie.