Actualitate socială
Foto: AGERPRES

Vacanţe la preţuri speciale la Târgul de Turism al României

Oana Nistor, 22 Februarie 2019

Numeroase pachete pro­moţionale pentru amatorii de turism cultural, rural sau de tratament, dar şi oferte pentru litoralul românesc sau destinaţii populare sunt prezentate în aceste zile la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României ce se desfăşoară în Bucureşti, la Centrul Expoziţional Romexpo. BASILICA Travel, Agenţia de pelerinaje a Patriarhiei Române, îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte promoționale, surprize şi cadouri la standul 313 din cadrul Pavilionului B2.

Peste 330 de companii din 15 ţări participă cu oferte speciale la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României (TTR), ce se desfăşoară în perioada 21-24 februarie, la Bucureşti, la Centrul Expoziţional Romexpo. Pavilionul B1 este dedicat zonelor turistice din România promovate prin intermediul administraţiilor publice locale, asociaţiilor de turism, oficiilor de turism, consiliilor judeţene şi primăriilor, iar Pavilionul B2 este dedicat agenţiilor de turism şi touroperatorilor, după cum informează organizatorii evenimentului (Romepxo, Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi organizaţiile patronale din turism).

În cadrul TTR se desfășoară și o serie de activități conexe care au legătură directă cu sectorul turismului: lansări de carte, expoziţie de fotografie turistică, degustări de produse gastronomice locale, degustări de vinuri şi băuturi tradiţionale, ateliere de lucru cu meşteşugari şi momente folclorice. De asemenea, sâmbătă, în a treia zi a târgului, se va desfăşura conferinţa `Forța de muncă în turismul românesc. Cauze și soluții”, o problemă majoră a turismului românesc, după cum apreciază organizatorii.

Operatorii de servicii turistice vin cu o gamă variată de oferte, în ţară şi străinătate, cu discounturi chiar şi de 50% la unele vacanţe. Vizitatorii pot opta pentru vacanţe specifice turismului cultural, rural, de tratament sau de business sau pot alege litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc. Nu lipsesc pachetele pentru petrecerea în ţară a sărbătorilor de Sfintele Paşti sau a minivacanţei de 1 Mai.

BASILICA Travel, gamă variată de oferte

Agenţia de pelerinaje a Patriarhiei Române, BASILICA Travel, îi aşteaptă pe vizitatori cu numeroase oferte promoționale, surprize şi cadouri la standul 313 din cadrul Pavilionului B2. În plan extern, cu BASILICA Travel se poate merge în pelerinaj la locurile sfinte din Israel, în Grecia, Italia, Iordania, Turcia, Maroc, Rusia, Serbia, Ucraina, Republica Moldova, Cipru sau Egipt. Oferta pelerinajelor interne este foarte variată şi cuprinde cele mai importante biserici şi mănăstiri din întreaga ţară, precum şi circuite culturale la castele şi cetăţi medievale, saline sau foste capitale domneşti. Pentru pelerinajele interne care au cel puţin o noapte de cazare se primesc şi tichete de vacanţă, după cum informează site-ul Agenţiei de pelerinaje BASILICA Travel - www.pelerinaj.ro. Tot aici pot fi accesate şi unele reduceri şi pot fi obţinute informaţii cu privire la transport şi cazare.


Lasa un comentariu

Arhivă ediții

Contactează-ne!