Atelier de dezvoltare personală la Şcoala Gimnazială „Maica Domnului“

Data: 03 Iunie 2022

La Şcoala Gimnazială „Maica Domnului” din sectorul 2 al Capitalei s-a desfăşurat luni, 30 mai, atelierul de dezvoltare personală „Managementul clasei de elevi prin relaţie”. Activitatea, care a avut ca scop dezvoltarea abilită­ților de relaționare cu elevii în multiple situații, s-a derulat în parteneriat cu Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională, Casa Corpului Didactic București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Liceul Pedagogic „Anastasia Popescu”. 

„Prof. Elena-Kassandra Popa, consilier școlar, a prezentat și noțiuni psihologice despre relația profesor-elev, însă accentul a fost pus pe rezolvarea punctuală a problemelor apărute în cadrul acestei relații și pe activități practice exemplificatoare”, a declarat directoarea Şcolii Gimnaziale „Maica Domnului”, prof. Daniela Mariana Ignat. 

Cadrele didactice participante la activitate au subliniat nevoia de formare și de informare în acest domeniu și s-au arătat dornice să participe și la alte activități asemănătoare, a mai arătat sursa citată. (O. N.)