Clase de învăţământ dual în parteneriat cu Apa Nova Bucureşti

Data: 03 Iunie 2022

 Apa Nova Bucureşti continuă parteneriatul cu Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” şi înfiinţează, pentru anul școlar 2022-2023, două noi clase de învățământ profesional în sistem dual. Vor fi disponibile 56 de locuri pentru calificările de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, respectiv electrician constructor. Înscrierile la clasele Apa Nova se vor face, în perioada 5-8 iulie 2022, prin depunerea dosarelor la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”. 

Potrivit reprezentanţilor companiei, elevii pot primi o bonificaţie lunară de până la 1.270 de lei (bursă de la Ministerul Educaţiei, bursă de la companie, sprijin financiar pentru cazare, transport, bursă pentru performanţă), la locul de practică vor avea asigurată zilnic o masă caldă, pregătire în cadrul companiei și posibilitatea angajării după absolvire. 

Calificările sunt recunoscute la nivel naţional şi european, iar în primul an de studiu elevii beneficiază de 50 de zile de formare practică, urmând ca această perioadă să se extindă în anii următori până la 120 de zile. (O. N.)