Concert în beneficiul copiilor cu autism

Data: 16 Martie 2015

Pe scena Sălii Radio va avea loc, pe 29 martie, un concert caritabil în beneficiul copiilor bolnavi de autism. Protagoniştii sunt: violonistul Remus Azoiţei şi pianistele Mara Dobrescu şi Diana Ionescu.

Concertul, intitulat „Suflet în culori“, este la cea de-a doua ediţie, fiind organizat după succesul înregistrat anul trecut, pe 3 aprilie, când au cântat soprana Rodica Vică, tenorul Ştefan Pop, violonistul Vlad Maistorovici şi pianistul Ştefan Doniga.

Violonistul Remus Azoiţei şi-a început cariera internaţională după absolvirea Conservatorului din Bucureşti şi obţinerea unei burse de studii la Juilliard School din New York, iar acum este aplaudat pe scene din toată lumea şi a fost chiar şi profesor de vioară a Academiei Regale de Muzică din Londra, fiind aplaudat în săli prestigioase din întreaga lume.

Pianista Mara Dobrescu a susţinut recitaluri în Franţa, România, Spania, Italia, Germania, Austria Bulgaria, Rusia, Argentina, Australia, Japonia, SUA. A primit în anul 2011 Diploma Ambsadorilor pentru contribuţia la parteneriatul cultural româno-britanic.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Immedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos şi la Casa de bilete a Sălii Radio. (Dan Cârlea)