Conferința „Arta și credință” la o parohie din Capitală

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 17 Martie 2023

La Parohia „Acoperământul Maicii Domnului” și „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” din cartierul bucureștean Drumul Taberei a avut loc miercuri, 15 martie, conferința cu tema „Arta și credință”. Invitatul special al evenimentului a fost actorul Constantin Cotimanis.

Seara duhovnicească a cuprins și o cateheză rostită de părintele paroh Sergiu Ristea, în cadrul căreia a evidențiat necesitatea apropierii față de Biserică și de toate activitățile ei, precum și importanța îngrijirii vieții duhovnicești a fiecăruia.

„Actorul Constantin Cotimanis, cu o carieră de peste 40 de ani în domeniu, timp în care a acumulat un vast portofoliu artistic, a dezvăluit audienței beneficiile unei vieți ordonate și rigorile necesare obținerii succesului în domeniul profesional. Cu zâmbetul pe buze și un aer plăcut, în încheierea pledoariei, actorul a recitat o încântătoare poezie proprie”, ne‑a transmis părintele paroh Sergiu Ristea.

Biserica de lemn în stil maramureșean cu hramurile „Acoperământul Maicii Domnului” este situată în Bulevardul Drumul Taberei 28A, sector 6, București.