Cursuri de manager servicii sociale

Data: 20 Iunie 2019

Federația Filantropia, în colaborare cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” - Alba Iulia, derulează programul de formare de manager servicii sociale, cu sprijinul financiar al Asociației International Orthodox Chris­tian Charities (IOCC). În perioada 17-21 iunie 2019, la Centrul național pentru formare con­tinuă „Dumitru Stăniloae”, București, se desfășoară seria a 2-a a cursului de manager servicii sociale. Cursul se adresează personalului cu funcții de conducere în domeniul social, precum: consilieri coordonatori ai sectoarelor social-filantropice din cadrul eparhiilor, dar și coordonatori, directori sau manageri de centre și servicii sociale din țară.

În cadrul cursului sunt abordate următoarele tematici: modele de leadership și stiluri manageriale; procesul de luare a deciziei; procesul de comunicare în contextul managementului; managementul echipei; planificarea strategică; învățare și dezvoltare organizațională; cultură organi­za­țională; managementul schimbării; managementul calității; sisteme de management al calității.

În urma promovării examenului, cei 28 de cursanți, provenind dintre angajații organi­za­țiilor membre ale Federației Filantropia, primesc certificate de absolvire recunoscute de Autoritatea Națională pentru Calificări.