Înscriere pentru cele 34 de burse oferite prin concurs de Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”

Un articol de: Oana Rusu - 07 Octombrie 2021

Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu” anunţă deschiderea unui nou concurs pentru 34 de burse oferite elevilor de liceu, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, în anul şcolar şi universitar 2021-2022. Bursele sunt repartizate după cum urmează: 18 burse pentru elevi, în valoare de 300 de lei pe lună; 12 burse pentru studenți, în valoare de 400 de lei pe lună; trei burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 400 de lei pe lună; o bursă de cercetare pentru doctorat, în valoare de 500 de lei pe lună.

Masteranzii şi doctoranzii interesați de aceste burse trebuie să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia şi interpretarea ştiinţelor, teologia şi bioetica, teologia şi mediul înconjurător, teologia şi artele, teologia şi lumea.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor, direct sau prin poştă, la sediul fundaţiei (400117 Cluj-Napoca, P-ţa Avram Iancu nr. 18) este 29 octombrie. Condiţiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum şi actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al fundaţiei şi publicat pe site-ul www.fundatiabartolomeu.ro. Fondul alocat pentru bursele din acest an şcolar este de 103.200 de lei, iar până în prezent, fundația a acordat 431 de burse unor tineri din întreaga ţară, în valoare totală de 1.139.100 de lei, conform preotului Bogdan Ivanov şi economistului Sorin Câlea, reprezentanţii fundaţiei.