„Ospăţul credinţei“, proiect filantropic la Gherla

Data: 25 Feb 2015

Protopopiatul Ortodox Gherla organizează o colectă de fonduri pentru a treia ediţie a proiectului filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii“ la Gherla.

Prin proiectul filantropic „Ospăţul credinţei din belşugul bunătăţii“, Protopopiatul Gherla îşi propune ca împreună cu persoanele care doresc să se implice în acest proiect, să organizeze, în data de 14 aprilie, a treia zi de Paşti, o masă festivă la Restaurant Fiesta din municipiu Gherla, pentru 150 de persoane sărace.

„Constatăm că sunt multe persoane sărace, sunt multe nevoi şi este imposibil să le rezolvăm noi înşine pe toate. Însă, uneori, un gest mic poate cântări mult. În situaţia de faţă, donând suma de 40 de lei putem să ajutăm un copil sau vârstnic să se bucure de o masă îmbelşugată cu prilejul Sărbătorilor Pascale“, a spus Elena Gheberta, asistent social în cadrul Protopopiatului Gherla.

Colecta va avea loc în perioada 25 februarie - 10 aprilie, iar toţi cei care vor să se alăture acestui proiect sunt aşteptaţi la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla din strada Bobâlna, conform celor precizate de Elena Gheberta.