Proiectul „Prima Spovedanie” de la o parohie din München, la final

Un articol de: Diac. Andrei Butu - 03 Mai 2022

Copiii care au participat la proiectul „Prima Spovedanie” desfă­șu­rat de Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” și „Sfânta Parascheva” din München, Germania, au participat duminică, 1 mai 2022, la Sfânta Liturghie săvârșită de părintele paroh Alexandru Nan. În Joia din Săptămâna Luminată și în Duminica a 2-a după Paști, înainte de slujbă, părintele Alexandru i-a spovedit pe toți cei 13 copii și tineri participanți la acest proiect, iar la momentul rânduit s-au împărtășit, ne-a transmis părintele paroh.

În cadrul Sfintei Liturghii, copiii  au recitat rugăciunea „Tatăl nostru” în limbile română și germană, iar la momentul chinonicului au cântat o priceasnă.

La finalul slujbei, fiecare copil și tânăr participant a primit în dar din partea parohiei o carte de rugăciuni pentru tineri și alte două cărți în limba română. Evenimentul s-a încheiat cu o masă de prânz, iar Ovidiu Bucșa a susținut un amplu program artistic, în care a interpretat mai multe cântece din foclorul autentic românesc.