Regal muzical oferit de André Rieu la București

Data: 09 Iunie 2015

Peste 12.000 de oameni au asistat sâmbătă seara în Piaţa Constituţiei din Capitală la cel de-al doilea spectacol susţinut de André Rieu şi orchestra sa la Bucureşti, informează Agerpres.

„În seara asta am poposit în centrul universului, cu cel mai bun public din lume", a afirmat muzicianul olandez André Rieu în deschiderea spectacolului.

Unul dintre cele mai aplaudate momente a fost prezenţa pe scenă a naistului Gheorghe Zamfir, care a interpretat mai multe melodii alături de orchestra lui André Rieu. „E o mare onoare pentru mine şi orchestra mea să îl avem alături pe Gheorghe Zamfir", a spus Rieu.

Un alt moment primit cu aplauze a fost interpretarea celebrului vals al lui Sostakovici, despre care André Rieu a spus că poartă noroc fotbaliştilor. „Să ştiţi un lucru: acea echipă de fotbal care cântă cel mai puternic acest vals, aceea va fi campioană. Am un sfat bun pentru Steaua Bucureşti. În primul rând, luaţi-vă un antrenor olandez. În al doilea rând, cântaţi acest vals! Şi atunci, Steaua Bucureşti va fi campioană!", a afirmat muzicianul. (Dan Cârlea)