Campania de „Prevenție și educație pentru sănătate” a depășit 8.000 de beneficiari

Un articol de: Dan Prună - 31 Octombrie 2017

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au derulat săptămâna trecută cea de-a 37 ediție a campaniei „Prevenție și educație pentru sănătate” în comuna Rado­mirești, județul Olt. „Acțiunea ce s-a desfășurat la școala din satul nostru a fost bine-venită, în sensul că a reamintit copiilor într-o altă formă decât erau ei obișnuiți la școală, cunoștințe de igienă, de nutriție, de psihologie și de altă natură. Cu atât mai reușită a fost acțiunea, deoarece s-a încheiat cu un frumos program artistic interactiv potrivit vârstei lor, prezentat de voluntari. Aducem mul­țumiri voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului și îi mai așteptăm pe la noi ori de câte ori va fi posibil”, a precizat viceprimarul ­co­munei Rado­mirești, Marinel Olteanu.

„Prin această activitate, cât și prin cele pe care le derulăm la parohie, încercăm să-i determinăm pe copii să înțeleagă că viața este un dar pe care ni-l dă Dumnezeu, dar de care noi trebuie să avem grijă cum putem mai bine. Ca preot le-am spus acest lucru copiilor, de la catedră sau de la altar”, a spus preotul Mihai Vînătoru, de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Rado­mirești.

Numărul total al beneficiarilor campaniei „Prevenție și educație pentru sănătate”, ­derulată de voluntarii de la ­Paraclisul Catedralei Mântuirii ­Neamului, a depășit 8.000.