IPS Nicolae, Mitropolit de Mesogias şi Lavreotiki, va conferenţia la Iaşi

Un articol de: Tudorel Rusu - 30 Octombrie 2013
Mâine, 31 octombrie, de la ora 18:30, în Aula Magna „Mihai Eminescu“ din Corpul A al Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi (ASCOR)- filiala Iaşi va organiza conferinţa extraordinară cu tema „Cum (re)devenim tineri? (tinereţea mesajului creştin)“, ce va fi susţinută de Înaltpreasfinţitul Nicolae, Mitropolit de Mesogias şi Lavreotiki.
 
Un eveniment de o deosebită importanţă va avea loc mâine, 31 octombrie, de la ora 18:30, în Aula Magna „Mihai Eminescu“ a Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi, unde tinerii ascoreni ieşeni îl vor avea ca invitat pe IPS Nicolae, Mitropolit de Mesogias şi Lavreotiki, care va susţine conferinţa „Cum (re)devenim tineri? (tinereţea mesajului creştin)“. Alături de IPS Nicolae, la manifestare va fi prezent şi IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
 
IPS Nicolae este director al Centrului de Etică şi Deontologie Biomedicală din Atena şi preşedintele Comisiei de Bioetică din Sinodul Bisericii Ortodoxe al Greciei. A studiat la universităţile Harvard şi Mit din SUA. A fost cercetător ştiinţific la NASA, profesor la universităţile Harvard şi Massachusetts Institute of Technology - SUA, precum şi profesor universitar la Facultatea de Medicină din Atena.
 
Intrarea la eveniment va fi liberă.