Duminica a 30-a după Rusalii (Dregătorul bogat - păzirea poruncilor) Luca 18, 18-27 În vremea aceea un dregător oarecare s-a apropiat de Iisus şi L-a întrebat, zicând: Bunule Învăţător, ce să fac ca să
Reţeta mea cea bună
Şi pentru că nu v-am mai scris de mult o reţetă, cea din pagina de astăzi am zis ppsă fie simplă, rapidă, sănătoasă şi
delicioasă. Este vorba de bulete de caşcaval la cuptor. Avem nevoie de: - 150 g caşcaval - 150 g făină - 100 ml apă - 80 g unt - 2 ouă - sare Cum procedăm: 1. Radem caşcavalul pe răzătoarea mică. 2. Fierbem apa cu untul până se topeşte untul. 3. Când clocoteşte apa, luăm cratiţa de pe foc şi punem făina. 4. Amestecăm bine cu o lingură de lemn până se omogenizează amestecul. 5. Adăugăm caşcavalul şi amestecăm. 6. Punem pe rând câte un ou, amestecând bine după fiecare. 7. Lăsăm compoziţia să se răcească la temperatura camerei. 8. Facem biluţe din aluat. 9. Punem biluţele în cuptorul încins, la foc mic, pentru 20-25 de minute (până se rumenesc puţin). Atenţie! Primii şase paşi trebuie făcuţi foarte repede, cât compoziţia este caldă, pentru a nu se tăia.