„În vremea aceea a ales Domnul alți șaptezeci (și doi) de ucenici și i-a trimis câte doi, înaintea feței Sale, în fiecare cetate și loc unde Însuși avea să vină. Și zicea către ei: Secerișul este
Al treilea număr al revistei Koinonia, lansat la Iaşi
În ajunul celebrării împlinirii celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, studenţi ai Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae" din Iaşi, coordonaţi de pr. lector dr. Cezar Hârlăoanu, au lansat cel de-al treilea număr al revistei Koinonia. Tema acestui număr este Curajul de a deveni.
Evenimentul a avut loc în sala T22 a Facultăţii de Teologie, în prezenţa pr. prof. dr. Ion Vicovan, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae", care s-a alăturat părintelui Cezar Hârlăoanu şi studenţilor, parte dintre ei autori de texte sau membri ai redacţiei.
În cuvântul rostit cu acest prilej, părintele decan i-a încurajat şi felicitat pe toţi cei implicaţi în acest demers: „Cuvintele aşternute în interiorul copertelor exprimă pregătirea voastră, sentimentele şi evenimentele la care participaţi. Este o lucrare frumoasă, care pas cu pas poate ajunge mai departe. Este un mod de manifestare. Aşteptăm cât mai mulţi studenţi să se implice în această lucrare care trebuie evidenţiată".
Revista Koinonia este structurată pe patru secţiuni. În Teologie şi Viaţă, studenţii scriu texte teologice şi publică traduceri. Secţiunea Teologie şi Artă cuprinde creaţii lirice, meditaţii, gânduri. Dialogul cu Celălalt este cea de-a treia secţiune şi este alcătuită din două interviuri - primul realizat cu un profesor şi cel de-al doilea cu un student - şi din două recenzii: una de film şi cealaltă de carte. Ultima parte a revistei, Viaţa Studenţească, cuprinde texte ce ilustrează activităţile studenţilor teologi şi trăirile lor.
Desenele şi toate fotografiile din acest număr aparţin studenţilor, având o notă personală şi originală.
(Florina Mădălina Cozmescu, Anul III, Artă Sacră)