Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Eveniment gastronomic la Corabia

Eveniment gastronomic la Corabia

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 08 Septembrie 2023

Astăzi, la Corabia, pe faleza Dunării, în cadrul unui eveniment gastronomic organizat de autorităţile locale pentru a promova oraşul, va fi preparată cea mai mare saramură oltenească de peşte. Primii 500 de participanţi la acțiune vor primi gratuit o porţie de saramură. Vizitatorii sunt aștep­tați și cu „alte vedete ale bucătăriei tradiţionale olteneşti: proţap de viţel, grătar de mici şi pastramă de oaie, mâncare de raci (ardei), fasole cu afumătură, scoici, (…) toate udate cu multă bere rece în acorduri de muzică populară oltenească”, au informat organizatorii. (C. Z.)