Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Produse tradiţionale promovate la Berlin

Produse tradiţionale promovate la Berlin

Un articol de: Oana Nistor - 25 Ianuarie 2017

România este reprezentată de nouă producători la expoziţia internaţională „Săptămâna verde”, ce se desfăşoară în perioada 20-29 ianuarie 2017 la Berlin, Germania. Producătorii prezenţi prin intermediul Camerei de Comerţ Româno-Germane vor expune miere, produse din carne, produse din lapte, mâncare românească (carne de porc la garniţă, zacuscă etc.), lavandă şi produse din lavandă, dar şi obiecte de artizanat realizate de meşteşugari. Potrivit unui comunicat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), vizitatorii vor putea degusta produse tradiţionale româneşti, precum magiun de prune Topoloveni, salam de Sibiu, telemea de Ibăneşti, caşcaval de Săveni, păstrăv afumat în cobză de brad, mere de Voineşti şi mai multe categorii de băuturi. Anul trecut, la expoziţie au participat 65 de state, din care 29 au avut standuri naţionale, fiind estimaţi 380.000 de vizitatori.