Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Recunoaştere europeană pentru trei produse alimentare româneşti

Recunoaştere europeană pentru trei produse alimentare româneşti

Data: 10 Iunie 2015

România a obţinut Premiul Superior Taste pentru trei produse alimentare care beneficiază astfel de recunoaştere internaţională unică, după cum informează Ambasada României la Bruxelles, citată de Agerpres. Premiile obţinute de România sunt pentru produsul Luna Solai - ulei din seminţe de dovleac presat la rece, care a primit 2 stele din maximum de 3; Brânza de burduf de la ferma Căţean din judeţul Braşov şi Elixir - ulei de floarea-soarelui presat la rece, din Turda, care au primit câte o stea. Potrivit sursei citate, la eveniment a fost prezentă şi societatea Aviputna SRL, din Goleşti, Vrancea, producător de ouă sub marca „Din Ogradă”.

Premiul Superior Taste este o recunoaştere internaţională unică bazată pe evaluarea a 120 de chefs şi somelieri care sunt lideri de opinie şi experţi în gusturi, eticheta „Superior Taste Award” fiind un instrument puternic de marketing. (Oana Nistor)