Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială România va putea exporta carne de porc congelată în China

România va putea exporta carne de porc congelată în China

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 20 Martie 2015

România poate începe exportul de carne de porc congelată în China, după ce producătorul Smithfield România a primit aprobarea înregistrării în ţara respectivă, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Până la demararea exporturilor, mai este necesară listarea companiei pe site-ul Autorităţii Sanitare Veterinare din China. „În data de 16 martie 2015, România a primit scrisoarea oficială a Ad-ministraţiei de Stat pentru Supravegherea Certificării şi Acreditării din Republica Populară Chineză prin care se comunică părţii române aprobarea înregistrării în Republica Populară Chineză a primei companii producătoare de carne de porc din România, S.C. Smithfield România SA. În acest fel, după listarea pe site-ul Autorităţii Sanitare Veterinare din China, se poate începe exportul de carne de porc congelată în Republica Populară Chineză“, se spune într-un comunicat al MADR. MADR reaminteşte că MADR şi ANSVSA au realizat demersuri substanţiale de colaborare bilaterală în domeniul agriculturii şi industriei alimentare cu instituţiile omologe din Republica Populară Chineză pe parcursul anilor 2012 şi 2013, concretizate prin semnarea, în data de 6 iunie 2014, a unui Memorandum de Înţelegere privind sănătatea animală şi siguranţa alimentelor. (Mariana Bahcevan)