Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială S a deschis târgul Indagra

S a deschis târgul Indagra

Un articol de: Oana Nistor - 29 Octombrie 2015

Târgul Indagra 2015, cea mai complexă manifestare de profil având ca scop promovarea agriculturii din România, a potenţialului zootehnic autohton, viticulturii şi produselor tradiţionale bio, s‑a deschis ieri în Capitală, la Romexpo. La evenimentul desfăşurat în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie sunt aşteptaţi peste 60.000 de vizitatori specializaţi din mai mult de 27 de ţări, potrivit Agerpres. În cadrul târgului s‑au deschis porţile celor mai importante patru evenimente ale toamnei, cu tematici complementare, respectiv Indagra Food & Carnexpo, Indagra, All Pack, Expo Drink&Wine. Primul eveniment va găzdui şi un Cooking show de excepţie, oferit de bucătari şefi din trei ţări: Franţa, Italia şi Spania. La standurile celor peste 170 de companii româneşti şi străine, vizitatorii vor avea ocazia să cunoască ultimele tendinţe şi apariţii în ceea ce priveşte evoluţia tehnologiilor din industria agroalimentară la nivel global. „Această expoziţie reprezintă un bun prilej de a arăta că România este un partener de încredere la nivel european, iar produsele româneşti procesate sunt competitive pe piaţa agroalimentară internaţională”, se arată într‑un comunicat al organizatorilor.