Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Tradiţii şi specialităţi româneşti, la „Săptămâna verde“ din Berlin

Tradiţii şi specialităţi româneşti, la „Săptămâna verde“ din Berlin

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 20 Ianuarie 2012

Peste 5 mii de invitaţi au urmărit, joi seară, ceremonia de deschidere a celei de-a 77-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale pentru Alimentaţie, Agricultură şi Horticultură "Săptămâna Verde", de la Berlin (Germania), organizată de România în calitate de stat partener. La finalul spectacolului, invitaţii au putut savura delicii culinare din România, precum slănina din Transilvania, rulada de brânză afumată cu piper şi boia de ardei iute sau sărmăluţe în foi de viţă, carne de vânat, toate asezonate cu sortimente de vinuri albe sau roşii. Organizatorii români au precizat că toate bunătăţile oferite invitaţilor vor putea fi degustate la pavilionul naţional al României pe toată durata târgului, în perioada 20-29 ianuarie 2012. "Săptămâna Verde" este cea mai importantă expoziţie din lume în domeniul industriei alimentare, agriculturii şi horticulturii.