Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Reţeta de post: Macaroane cu varză

Reţeta de post: Macaroane cu varză

Un articol de: Corneliu Ciocan - 02 Decembrie 2011

Ingrediente: 400 de grame macaroane fără ou, o varză murată, piper, sare, 100 ml de ulei.

Pastele făinoase se fierb în trei litri de apă în clocot la care se adaugă o linguriţă de sare şi câteva picături de untdelemn. Se lasă la foc slab 15-20 de minute pentru macaroanele vrac şi timpul indicat pe pachet pentru cele preambalate. Se ia vasul de pe foc şi se lasă deoparte în apa clocotită încă 15 minute. Se strecoară şi se clătesc cu apă caldă sau rece. Se despart frunzele de varză se pun cam o jumătate de oră la desărat în apă călduţă, se clătesc în apă rece, apoi se scot cotoarele, se rulează ca tăieţeii şi se taie cât mai fin. Se încinge uleiul, se căleşte varza tăiată, având grijă să nu se ardă. Când s-a rumenit, se amestecă cu macaroanele, se piperează şi se lasă câteva minute la cuptor, la foc mic. Se servesc fierbinţi cu un sos de roşii deasupra, după gust.

Citeşte mai multe despre:   Rețete de post