Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Reţeta de post: Păstrăv cu legume

Reţeta de post: Păstrăv cu legume

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Corneliu Ciocan - 06 Decembrie 2011

Ingrediente: trei păstrăvi, de aproximativ 3-400 grame fiecare, 3 cartofi, două vinete, două cepe, două roşii, două pahare de suc de roşii, 3-4 linguri de untdelemn, sare piper, 100 ml de vin.

Cartofii şi vinetele se spală se curăţă şi se taie în rodele de un centimetru grosime. Ceapa se taie solzişori. O roşie se taie felii, iar alta sferturi. Se stropeşte vasul pentru cuptor cu puţin untdelemn, se aşază un strat de cartofi şi unul de vinete. Păstrăvii se curăţă de măruntaie şi restul de solzi. Se spală, se sărează puţin înainte şi se pun se pun peste legume. Se acoperă cu ceapă, se presară sare şi piper, iar deasupra feliile şi sferturile de roşii. Se toarnă sucul de roşii diluat în apă. Se adaugă şi vinul. Se pune vasul la cuptor la foc mic. Se lasă 40-50 de minute. Sosul trebuie să scadă, iar peştele şi legumele nu trebuie să fie arse. Se garniseşte cu o felie de lămâie şi cu pătrunjel verde tocat.

 

Citeşte mai multe despre:   Rețete de post