Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Reţeta de post: Salată de icre de ştiucă

Reţeta de post: Salată de icre de ştiucă

Un articol de: Corneliu Ciocan - 11 Decembrie 2011

Ingrediente: 250 de grame de icre de ştiucă, 250 de grame de untdelemn, sare, lămâie, câteva măsline, frunze de salată verde.

Icrele se spală şi se curăţă de pieliţe (acestea se mai aleg şi în timpul bătutului), apoi se pun cu sare într-o pânză rară şi se lasă la rece câteva ore pentru ca să se scurgă de apă complet. După ce sunt scurse se pun într-un castron, unde se bat bine cu furculiţa. Înainte de a începe lucrul se despart din ele ceva mai puţin de un sfert din cantitatea lor, şi se lasă deoparte. Celelalte sunt bătute cel puţin jumătate de oră, punându-se alternativ lămâie şi untdelemn puţin câte puţin. Când sunt gata se amestecă cu icrele lăsate deoparte. Acestea fiind întregi, bob de bob, dau un aspect frumos icrelor bătute. Se aşază pe farfurie, iar împrejur se pun măsline şi frunze de salată verde.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Rețete de post