Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Riscurile dietei intermitente

Riscurile dietei intermitente

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Data: 04 Aprilie 2024

Un studiu realizat timp de opt ani privind obiceiurile alimentare ale americanilor evidențiază un risc crescut de deces din cauza bolilor cardiace în cazul persoanelor care țin post intermitent - o dietă foarte populară și în România, care presupune consumul de alimente doar într-o fereastră de timp de 8 ore și fără a mânca nimic în restul de 16 ore din zi. Riscul de deces din cauze cardiace este cu 91% mai mare în cazul celor care țin dietă intermitentă față de cei care au urmat diete care le permit să mănânce într-o fereastră de timp din zi mai mare, de 10-12 ore, potrivit agenției de presă South West News Service, citată de Mediafax. (I. N.)

Citeşte mai multe despre:   nutriție