Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Actualitate religioasă Știri Fabrica de bicarbonat de amoniu din Bacău,binecuvântată de PS Ioachim Băcăuanul

Fabrica de bicarbonat de amoniu din Bacău,binecuvântată de PS Ioachim Băcăuanul

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Știri
Un articol de: Pr. Constantin Gherasim - 24 Septembrie 2011

Preasfinţitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a sfinţit ieri singura fabrică de bicarbonat de amoniu alimentar din Bacău. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa autorităţilor locale şi judeţene. Cu această ocazie, PS Ioachim Băcăuanul a citit şi o rugăciune specială pentru cei care îşi desfăşoară activitatea în acest domeniu, rugând pe Bunul Dumnezeu să-i ajute pe toţi care s-au implicat în realizarea fabricii, dat fiind faptul că investiţia, a cărei valoare se ridică la peste 1 milion de euro, a condus şi la crearea de noi locuri de muncă în Bacău. Totodată, PS Ioachim i-a felicitat şi pe cei care au proiectat, executat şi montat această instalaţie, angajaţii firmei AMURCO din Bacău, cu sprijinul celor de la Viromet Victoria. Investiţia făcută în oraşul de pe malul Bistriţei constituie un motiv de bucurie pentru industria băcăuană, deoarece, în ciuda dificultăţilor întâmpinate la nivel naţional, "la Bacău există personal calificat, materie primă necesară fabricării acestui produs, util obţinerii produselor de patiserie de calitate superioară", după cum a menţionat Laurenţiu Hotea, directorul general al fabricii.